Gronico - Kwaliteitsmerken en Ervaring

Sedert 1978 bekend als toeleverancier van geschenkartikelen, huishoudartikelen, meubelen en verlichting aan de gespecialiseerde vakhandel.

Wij staan garant voor een dagelijkse opvolging van ons assortiment en passen dit aan in functie van de wijzigingen op de markt van vraag en aanbod.


Ons productaanbod bestaat uit enerzijds een groot aantal bekende kwaliteitsmerken en anderzijds nieuwe, trendy merken met voldoende toekomstperspectief. Een optimale verhouding prijs / kwaliteit is hierbij bepalend voor onze selectie.

Wat U nog moet weten ...

Gronico product-aanbod
Wij bieden een uitgebreid assortiment aan geschenken voor elke gelegenheid, meubelen, verlichting en artikelen voor huishoudelijk gebruik. Klik op de link naar de producten-pagina en U vindt zeker wat U zoekt.
Meer Weten

Webwinkel
Alle producten zijn binnenkort te koop via onze webshop. U kan het merendeel van de artikelen ook komen bekijken in onze ruime toonzaal te Herk-de-Stad (grens Brabant-Limburg).
Meer Weten

Bent U reeds klant ?
Handelaars die reeds klant zijn kunnen hier inloggen voor een handelsprijslijst. Heeft u nog geen paswoord? Contacteer ons dan!Sleutelwoorden
Gronico, Herk de Stad, toonzaal, winkel, groothandel, geschenkartikelen, huishoudartikelen, meubelen, verlichting, gespecialiseerde vakhandel