Gronico - Alleen topmerken !

Met de ervaring doorheen de vele jaren hebben wij een duidelijk onderscheid kunnen maken tussen de vele al dan niet bekende merken en produkten. Wij trachten u alleen topmerken, dit zijn volgens ons merken met de beste prijs/kwaliteitverhouding die het dagelijks leven makkelijker maken, aan te bieden. Dit maakt dus ook dat wij, in samenwerking met onze leveranciers, steeds een degelijk produkt aan een eerlijke prijs kunnen aanbieden met een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Onze belangrijkste merken

Barcraft
Alle essentiele zaken alsook de minder noodzakelijke voor een goed gevulde bar.

Wij bieden via barcraft een van de grootse collecties van barproducten

Meer Lezen

Baumalu
Inox - massief koper – gietijzer – verlakte kookpotten – aluminium en tole bleuie – antikleefalagen – fonduestellen en wokken – culinaire accessoires – porcelein en keramiek - silicone
Meer Lezen

Bohemia Cristal
Excellent, gesoffisticeerd, elegant met een moderne look. Zo zou je best deze prachtige collectie uit Tsjechie – het geboorteland van de kwaliteitsvolle bohemia cristal – kunnen omschrijven.

BK
De producten die BK biedt, sluiten aan op elke kookstijl. Immers ieder individu kookt anders. De één houdt het simpel en effectief, de ander ziet het als hobby.

Toch wil degene, die doordeweeks doorgaans simpel kookt, in het weekend ook wel eens uitpakken. Koken speelt dus elke dag een andere rol in het leven van de mens. Ondanks de evolutie op kookgebied blijft dit nog altijd een oerdegelijk en kwaliteitsvol produkt.

Meer Lezen

Brabantia
Brabantia producten zijn solide huishoudelijke producten die hun pracht en duurzaamheid jarenlang behouden.

De Brabantia producten zijn ontworpen voor nú, maar met het oog op de toekomst. Ze staan voor jarenlang, zorgeloos gebruik.

Brabantia ontwikkelt solide huishoudelijke producten die hun pracht en prestatie behouden voor wel 20 jaar!

Meer Lezen

Brons
Bronzen beelden worden meestal geassocieerd met kastelen en rijke mensen, maar dat hoeft per se niet zo te zijn. Natuurlijk kost brons wel iets duurder dan gewoon metaal. Een goed kunstwerk vind zijn eigenaar.

TIP : Kijk steeds naar de details, hoe fijnder deze zijn, hoe meer je te maken hebt met een echt beeldje. Copies van een moele zorgen er namelijk voor dat de details verdwijnen.


Colourworks
Colourworks is een collectie van meer dan 200 essentiele knap gekleurde keukenaccessoires-tools en gadgets die je versteld doen staan.

Door de combinatie van verschillende materialen zoals silicone, nylon, inox, keramiek en melamine vindt je in deze collectie telkens het juiste keukentool dat je in jouw keuken voor dat gerecht nodig hebt en in kleuren die naadloos te combineren zijn.

Meer Lezen

Gastrosus
Gastrosus is producent van hoogwaardige producten voor de moderne hobbykok en gastrokeuken. GastroSUS mag zich specialist noemen op het gebied van kookpannen, koekenpannen, braadpannen en tools.

Dit kookgerei wordt ingezet onder de meest extreme omstandigheden. Zoals de Chef zijn gerechten bereidt uit de fijnste ingrediënten, zo vervaardigd Gastrosus haar kookgerei van de beste grondstoffen.

Meer Lezen

Elo
Kwalitatief hoogwaardig kookgerei met smaakvol design voor de dagelijkse keuken Kwaliteit tegen een faire prijs. Dit is een goede basis om beginnen te koken en die vindt u bij Elo.

Een rijkelijke keuze uit verschillende kookpotten, bakpannen alsook kookpotsets en speciale kookpotten zoal stomers, snelkookpannen, spagettikokers, aspergekokers en ga zo maar door …….

Meer Lezen

Coolmovers
Een mooi programma van outdoor dining artikelen en toebehoren ontworpen voor het heel jaar rond; Deze collectie omvat onder andere sportflessen, melamine borden , polycarbonaat glazen, picnic manden, barbecue tool sets en koeltassen.
Meer Lezen

SUS (Schulte Ufer Sundern)
Schulte Ufer is in duitsland een der bekendste merken. Het merk staat voor funktionaliteit en design met een zeer hoge en gunstige prijs/kwaliteitverhouding De zeer uitgebreide collectie bestaat uit pannen, potten fluitketels, fondues, snelkokers…
Meer Lezen

Helios
Isoleerkannen voor een stijlvol koffie en thee momentje thuis – kannen voor hotel-horeca – gastronomie en verzorgingssector. Kortom artikelen gemaakt door professionelen voor professionelen en ook voor de thuisgenieter die net dat tikkeltje meer eist.
Meer Lezen

Home Made
Een enorme collectie producten voor zij die ervan genieten thuis te koken en in te maken, te wecken of te steriliseren.

Met maslinpannen, confituurpotten, etiketten, confituurpotdeksels en nog vele vele andere artikelen hebben wij alles wat u nodig heeft om traditioneel te bewaren.

Meer Lezen

Kitchencraft
Kitchen Craft is een sterk merk in innovatieve producten en het zetten van trends in voornamelijk koken en keukenproducten en de accessoires die daarbij horen.

Het ontwerpen van de producten van Kitchen Craft vindt plaats in Engeland. De productie vindt plaats in diverse landen. De Kitchen Craft producten staan voor keuze, kwaliteit en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Meer Lezen

Miniamo
Miniamo is een bekroonde collectie met een award winner. Het is een verbazingwekkende lijn van keuken- en tafelitems speciaal ontworpen om de kleintjes onder onste leren bakken en koken en dit op een plezierige wijze.

Deze leuke lijn met aparte accenten voor jongens en meisjes omvat gift- en startersets die de creativiteit aan moedigen en bevorderen.

Meer Lezen

Let’s make
Een lijn van hoge kwaliteitsprodukten bedoeld om kinderen te amuseren en hun te tonen hoe te koken en te bakken.

Deze artikelen zijn vervaardigd uit een grote variëteit van food safe- easy to use – en onbreekbare materialen in heldere en stimulerende kleuren. De let’s make collectie bestaat uit kook – en bakitems, cookie cutters , timers en startsets.

Meer Lezen

Le’Xpress
Een stijlvolle collectie van thee, koffie en hete dranken die de trend voor cappuccino’s, groene thee en latte's omvat...

Le’Xpress biedt een selectie van hoge kwaliteitsvolle drink opties.

Meer Lezen

Masterclass
De masterclass collectie omvat een uitgebreid assortiment gaande van messen, kookgerei, tools, gadgets tot bewaardozen. Dit alles in combinatie met een zeer hoge kwaliteit en aantrekkelijke verpakking.

In deze collectie zitten tevens de meerdere “awards wining” bakvormen in meer dan 70 verscheidene modellen met een dubbele non stick coating alsook de combinatie van de siliconevormen met een non stick metalen kader.

Meer Lezen

Kitsch’n’fun
Een unieke collectie van “ leuke - fun “ keukenprodukten. Ideale kleine geschenkjes of gewoon iets wat een glimlach op uw gezicht tovert.

Molten
Een lijn van traditionele modellen in hook kwwaliteitsgietijzer en keramische kook- en serveeritems.
Meer Lezen

Guillouard
Franse fabrikant van passevites in étamé, verscheidene groottes, de beste en meest bekende ter wereld.
Meer Lezen

TFA
Reeds meer dan 50 jaar is TFA de weerexpert met meer dan 850 produkten zoals weerstations, thermometers, barometers, hygrometers en kompassen.

Ook uurwerken, wekkers en klokken, zowel digitaal als mechanisch al dan niet radiogestuurd behoren tot het indrukwekkende programma van deze oerdegelijke fabrikant.

Meer Lezen

Rohe germany
Rohe germany,dochteronderneming van het zeer bekende merk Schulte ufer, is een creatief merk met innoverende ideeen die voldoen aan de hedendaagse vraag voor exceptionele lifestyle produkten.

Kleurtjes, fris design en individuele artikelen worden gecombineerd met de traditie van kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en emoties.De produktlijn bestaat uit kookpotten en braadpannen, spagettipotten, ontsappers, ovale braders , fluitketels en watermoren….

Meer Lezen

Pajoma
Hartelijk welkom in de wereld van wonen en geschenken van Pajoma. Pajoma staat voor exclusieve accessoires, geschenkartikelen, woonaccesoires, outdoor artikelen, kaarsen, seizoensartikelen, verlichting, meubels, glasartikelen, juwelen, geuren en oliën…. Kortom te veel om op te noemen.

Voor elk interieur van klassiek tot modern is er steeds een passend artikel dat ideaal in uw woning past en dit alles steeds in de betere en hogere kwaliteitsklasse.

Meer Lezen

Peugeot
Het grootste assortiment peper zout kruiden en koffiemolens. De nr 1.
Meer Lezen

Tiffany
Deze mooie fraai gekleurde tiffanylampen brengen kleur, frivoliteit en vrolijkheid in uw interieur.

Deze unieke collectie bestaat uit tafellampen, diertjes, staande lampen en lampekappen om aan het plafond te bevestigen.


Unimet
Zeer grote invoerder van glas, porselein, geschenkartikelen, kacheltoebehoren, huishoudartikelen, tuingereedschappen, tuinmeubelen, werktuigen en ijzerwaren, verandameubelen... Zowel grote gekende merken als eigen huismerken van de betere kwaliteit worden hier aangeboden.
Meer Lezen
Adres
Zone "Daelemveld"
Industrieweg 1080
3540 Herk-de-Stad

Tel +32 (0)13 55 26 36
Tel +32 (0)13 55 26 39
Fax +32 (0)13 55 26 37

info@gronico.com

Liggingsplan


Sleutelwoorden
Gronico, Herk de Stad, merken, groothandel, geschenkartikelen, huishoudartikelen, meubelen, verlichting, gespecialiseerde vakhandel