Welke producten biedt Gronico U ?

Een brede waaier van geschenkartikelen, huishoudartikelen, meubelen en verlichting zowel trendy als modern als traditioneel. De nieuwste trends in het koken en interieur worden nauwlettend opgevolgd en door de vele contacten en relaties door de jaren heen in Europa en het verre oosten kan hier zeer snel en flexibel op worden ingespeeld.

Neem een kijkje en overtuig uzelf !!!

Vind snel wat u zoekt !

 

Of doorblader het aanbod

Cooking at home
Gezellig thuis koken, binnen of buiten, alles rondom het koken, produkten met een optimale prijs/kwaliteit verhouding, kortom alles wat er nodig is voor de hedendaagse hobbykok of de gewone dagelijkse keuken.
Merken En Foto's

Verlichting
Mooie kunstige tiffanylampen, klassieke porceleinen en keramieken lampen alsook moderne houten lampen met diverse kappen in verschillende afwerkingen. Het programma lampen bestaat hoofdzakelijk uit tafellampen.
Merken En Foto's

Geschenken
Zeer uitgebreide collectie geschenken met onder andere bronzen beelden, tiffanylampen, kristallen vazen, fotokaders, kleine en trendy geschenkjes, leuke huishoudartikelen – kortom voor elk wat wils ...
Merken En Foto's

Interieur
Voor en gezellig, landelijk of romantisch interieur bent u hier op de juiste plaats. Een mooie lamp, beeld, kader, vaas… noem maar op u zal het hier zeker vinden. Hier vindt u alles betreffende dekoratie van uw woning.
Merken En Foto's

Outdoor
Een ongekend assortiment tuinmeubelen, tuingereedschappen, vuilnisbakken, droogrekken, kaarsen, verandameubelen, thermometers, hygrometers, barometers, klokken, tuindekoratie …
Merken En Foto's

Wassen en strijken
Een uitgebreide collectie: van strijktafel tot wasmand en van droogmolen tot vouwplank zowel van het gekende merk Brabantia en Leifheit als van het eigen huismerk.
Merken En Foto's

Green life
Kwalitatief hoogstaande produkten die de levenskwaliteit van het hele gezin verhogen. Zowel voor toepassing in de keuken door onder andere keremaische coatings geproduceerd op een ecologisch verantwoorde wijze als voor toepassing in de leefruimte met natuurlijke oliën, geuren en kaarsen.
Merken En Foto's

Drinks
Glazen, thermoskannen, koffie en thee toebehoren, alles voor warme en koude dranken voor binnen of buiten vindt u in deze produktcategorie. Tevens een uitgebreid programma voor wijnen en champagnes van koelers tot flessenopeners in alle vormen en modellen.
Merken En Foto's

Wellness
Verscheidene geurprodukten, -diffusers en kaarsen voor woonkamer, badkamer, sauna, bad, spa en wellness. Langgeurende natuurlijke produkten zonder kunstmatige toevoeging. Hoogwaardige etherische oliën, bekend om hun heilzame werking, in zeer verschillende aroma’s. Geuren zoals bamboe en citroengras, vanille of schokolade tot roos en lavendel zijn slechte enkele uit een collectie van vele honderden.
Merken En Foto's

Klokken, weerstations en thermometers
Mechanische thermometers, barometers, hygrometers en kompassen. Ook elektronische klokken en weerstations met een innovatieve technologie en exclusief design behoren tot deze produktcategorie. Tevens vindt u hier ook wandklokken voor in de keuken of het huis, wekkers en reiswekkers al dan niet mechanisch.
Merken En Foto's

Desserts, bakvormen en patisserie
Een breed assortiment kwaliteitsbakvormen al dan niet met anti aanbaklaag en bak accessoires. Diverse modellen – vormen – kwaliteiten voor alle marktsegmenten, kwaliteit tegen een eerlijke prijs en een veelvoud van inovatieve nieuwigheden.
Merken En Foto's
Adres
Zone "Daelemveld"
Industrieweg 1080
3540 Herk-de-Stad

Tel +32 (0)13 55 26 36
Tel +32 (0)13 55 26 39
Fax +32 (0)13 55 26 37

info@gronico.com

Liggingsplan

Sleutelwoorden
Gronico, Herk de Stad, producten, produkten, merken, groothandel, geschenkartikelen, huishoudartikelen, meubelen, verlichting, gespecialiseerde vakhandel