Wassen en Strijken

Een uitgebreide collectie: van strijktafel tot wasmand en van droogmolen tot vouwplank zowel van het gekende merk Brabantia en Leifheit, als van het eigen huismerk.

Enkele Interessante Gronico-Producten

Brabantia
Brabantia producten zijn solide huishoudelijke producten die hun pracht en duurzaamheid jarenlang behouden. De Brabantia producten zijn ontworpen voor nú, maar met het oog op de toekomst. De Brabantia producten leveren een bijdrage aan het huis en staan voor jarenlang, zorgeloos gebruik. De ambitie van Brabantia is het ontwikkelen van solide huishoudelijke producten die hun pracht en prestatie behouden voor wel 20 jaar!

Gronico - Brabantia   Gronico - Brabantia   Gronico - Brabantia
         
Gronico - Brabantia   Gronico - Brabantia   Gronico - Brabantia
www.brabantia.com

Unimet
Zeer grote invoerder van glas, porselein, geschenkartikelen, kacheltoebehoren, huishoudartikelen, tuingereedschappen, tuinmeubelen,werktuigen en ijzerwaren, verandameubelen… Zowel grote gekende merken als eigen huismerken van de betere kwaliteit worden hier aangeboden.


Gronico - Unimet   Gronico - Unimet   Gronico - Unimet
         
Gronico - Unimet   Gronico - Unimet   Gronico - Unimet
www.unimet.org

Sleutelwoorden
Gronico, Herk de Stad, wassen, strijken, groothandel, strijktafel, wasmand, droogmolen, vouwplank, Brabantia, Unimet, gespecialiseerde vakhandel